/* */
TOP

Frågor och svar

Offert

Kan jag få prisoffert på mejl?

Vi säljer måttanpassade produkter och därför är det svårt för oss att lämna prisoffert på mejl på produkter såsom kök och garderober. Eftersom vi alltid lämnar ett fast pris är det bäst att vår inredare kan titta förbi innan han kan lämna en offert.

Kostnadsfritt hembesök

Vad innebär era kostnadsfria besök?

Vår inredare besöker er hemma och visar produktprover samt tar alla relevanta mått för att kunna lämna ett prisförslag. Ni behöver inte köpa någonting under detta besök.

Hur gör jag för att boka möte?

Ring eller mejla oss för att boka tid som passar.

Garantier

Vad är det för garanti på era produkter?

Alla våra produkter omfattas av en garanti på 2 år. Fel som uppstått genom egen åverkan och förändring av produkten omfattas inte av garantin.

Leverans

Vad har ni för leveranstider?

På måttbeställda produkter har vi leveranstid på ca 8-12 veckor från mätningstillfället. Vissa produkter kan vi leverera under kortare tid beroende på typ av beställning.

Montage

Kan jag få hjälp med monteringen?

Självklart – vi erbjuder monteringshjälp på alla våra produkter. Arbetet är dessutom rot-avdragsberättigat.

Finansering

Kan jag delbetala för mitt kök?

Ja, vi har olika räntefria betalningsmöjligheter.

Samrenovering

Vad innebär samrenovering?

Samrenovering eller samköp är ett smartare sätt att renovera på där många kunder i samma område går ihop. Detta leder till lägre priser då sophantering samt transporter kan samordnas. Det ger också en tryggare inhandlingsprocess.

Våra kunder om oss

(5/5)
Mitt nya kök är äntligen färdigställt och jag vill tacka alla jättefina människor på Home Design som hjälpt mig hela vägen, är speciellt nöjd med den fina stänkskyddslösningen som jag blev rekommenderad av säljaren, blev jättesnyggt…. glad sommar på er !
Attachment image #2802
Marika L
(5/5)
Gjorde en omfattande köksrenovering och använde mig utav Home Design One. Vi bytte alla skåp, satte nytt kakel, nya bänkar och bytte ut golvet. Allt ser jättebra ut och jag är riktigt nöjd med utförandet av arbetet. Kan rekommendera dom!
Attachment image #2802
Alexander S
(5/5)
Snabbt och smidig process ändå från första mötet med säljare till att nya köket var färdigt. Det var lätt att få kontakt med alla inblandade och jag upplevde en bra service.
Attachment image #2802
Ann J
(5/5)
Fick mitt nya kök färdigt idag och är mycket nöjd. Tycker allt har gått mycket bra hela vägen, tacksam för leverans innan semestern trots att säljaren sa att det kunde ta längre tid.
Attachment image #2802
Berndt Å
(5/5)
Vi köpte 4 dörrar till 2 sovrum, 1 garderob samt 1 toalett. Vi har hela tiden blivit mycket vänligt bemötta och våra förväntningar har uppfyllts. Städning efter första besöket av installatörer kanske hade kunnat vara bättre.
Attachment image #2802
Martin B
(5/5)
Mycket positivt bemötande från alla de medarbetare jag mött i samband med min beställning av ”nya golv” och innerdörrar till min lägenhet! Jag uppskattade särskilt den kontroll av utfört arbete som skedde och de omedelbara justeringar som genomfördes av kontrollanten!
Attachment image #2802
Hans H

Kontaktformulär